Rovatok › Egészség

A Kalifa Diákcsemege | Örömteli egészség

diákcsemege örömteli egészség aszalvány kalifa

A diákcsemegét mindenki szereti, hiszen ellenállhatatlanul finom! De azt tudod, hány országot rejt a megújult Kalifa diákcsemege?

egújult csomagolásban és új összetételben vár Téged a 200 grammos Kalifa diákcsemege, 5 ország finomságaival.

A kesudió Indiából, a földimogyoró Argentínából, a vörös áfonya Kanadából, a mandula Amerikából, a törökmogyoró, mazsola és sárgabarack pedig Törökországból érkezik. Nyisd ki és vegyél részt az ízek világkörüli útján a Kalifával!


Az energikus hétköznapokért

A megújult Kalifa diákcsemege egyesíti az olajos magvak és a szárított gyümölcsök összes jótékony hatását! Egy marék Kalifa diákcsemege kitűnő energiaforrás edzés előtt, és feltölt a tanuláshoz, vagy a munkához szükséges energiamennyiséggel! Ne hagyd ki!

 

Hozzászólások

További cikkeink

Szerző: Kalifa Feltöltve: 2018-02-09 13:12:25

Kapcsolódó bejegyzések

A Kalifa Füge | Örömteli egészség Ugye Te is szereted a kiváló minőségű, napon szárított KALIFA fügét? Akkor most szuper hírrel fordulunk Hozzád, ugyanis a napokban kerül az élelmiszerüzletek polcaira a zamatos, idei termés! Kedvcsinálóként néhány érdekességet szeretnénk megosztani Veled, és még recepttippet is adunk!

A Kalifa Datolya | Örömteli egészség A KALIFA datolya Tunézia mesevilágából érkezik, ahol a datolya az egyik legfontosabb és legkönnyebben elérhető energiaforrás, ezért is nevezik a "sivatag kenyerének"!